Haagplanten kopen in Oudenburg

Mooie haagplanten in Oudenburg vindt u in het assortiment van Tuincentrum Luyckx, in Gistel. Bent u op zoek naar haagplanten om een grote haag mee te maken maar vindt u het lastig om de juiste planten te kiezen? Bekijk ons volledige assortiment haagplanten in het tuincentrum en ontdek welke het beste past bij u en uw tuin. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor u klaar om u over de haagplanten te informeren en om u te helpen bij het maken van een keuze. Kom gezellig langs bij Tuincentrum Luyckx!

 

Diverse haagplanten soorten Oudenburg

Voor een grote en volle haag is het belangrijk om te werken met de juiste haagplanten. Om dit gewenste effect te bereiken in uw tuin in Oudenburg is het belangrijk om goed na te denken over het soort haagplant waar u de haag mee wilt maken. Kiest u bijvoorbeeld voor haagplanten groenblijvend of bloeiende haagplanten? Bij Tuincentrum Luyckx hebben wij diverse soorten haagplanten te koop, waaronder:

  • Beuk;
  • Liguster;
  • Taxus. 

 

Haagplanten kopen in de buurt

Doordat wij al onze planten zelf kweken op onze haagplanten kwekerij kunnen wij er zeker van zijn dat al onze planten gezond en sterk zijn. Daarnaast kunnen wij u om deze reden relatief goedkope haagplanten aanbieden. Een haag staat niet alleen mooi, het is ook de perfecte afscheiding tuin. Door een haag te plaatsen tussen uw tuin en die van de buren hebben jullie aan beide kanten een mooie en natuurlijke afscheiding van de tuin. Denk er hierbij wel aan dat de haag af en toe gesnoeid moet worden en dat de bodem waar deze in groeit goed onderhouden dient te worden. Ook om deze reden is het een goed idee om een weloverwogen beslissing te maken voor het soort haagplant die u kiest. Wilt u advies over het planten en verzorgen van haagplanten of heeft u vragen over onze haagplanten prijs? Spreek gerust een van onze medewerkers aan in het tuincentrum!

Haagplanten Oudenburg bij Tuincentrum Luyckx

Waarom zou u planten online bestellen als u in een tuincentrum in de buurt zelf de beste exemplaren uit kunt kiezen? Tuincentrum Luyckx is een groot tuincentrum met een uitgebreid assortiment en goed bereikbaar vanaf uw woonplaats in Oudenburg. Wij zien u graag snel in Tuincentrum Luyckx, voor prachtige haagplanten nabij Oudenburg!

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Routebeschrijving