Hangpotten kopen in Brugge

Bent u op zoek naar hangpotten in Brugge? Bij Tuincentrum Luyckx verkopen wij prachtige hangpotten bij u in de buurt. In ons brede assortiment vindt u zowel hangpotten voor buiten als hangpotten binnen. Wilt u hangpotten kopen bij u in de buurt? Kom langs bij Tuincentrum Luyckx en bekijk ons uitgebreide aanbod!

Hangpot kopen in de buurt nabij Brugge

Een leuke hangpot voor planten bij u in huis haalt u bij Tuincentrum Luyckx, in de buurt van Brugge. Bent u op zoek naar een opvulling voor een lege plek in de kamer? Hangplanten zijn hiervoor de ideale oplossing. Hangpotten voor planten zijn verkrijgbaar in meerdere maten en van diverse materialen. Wat dacht u van een hangpot wit of een glazen hangpot? Daarnaast kunt u een hangpot overal kwijt, zoals:

  • Hangpot balkon;
  • Hangpot terras;
  • Hangpot in het raamkozijn.

Hangpotten en -planten kopen Brugge

De trend van hangende planten in huis of buiten is weer helemaal terug van weggeweest. U hangt deze planten gemakkelijk in een hangpot buiten aan de pergola, terrasoverkapping of een haakje aan de muur. Combineer deze met een leuke hangplant, zoals bijvoorbeeld de erwtenplant, wasbloem of rotskoraal. Zo’n plant waarbij de takken naar beneden groeien in plaats van omhoog is extra leuk om op te hangen. Daarnaast kunt u ook een hangpot met bloemen vullen, zodat er vrolijke kleuren uit de pot naar beneden hangen. Wissel zomerbloeiers af met groene planten voor een leuke mix in huis, het balkon of op uw terras in Brugge.

Hangpotten Brugge kopen bij Tuincentrum Luyckx

Tuincentrum Luyckx is de plek waar u moet zijn voor hangpotten, hangplanten en ander groen. In ons brede assortiment kamerplanten en tuinplanten vind je allerlei leuke planten voor in potten in huis en buiten. Wilt u graag advies over de beste hangplant voor u, of bent u op zoek naar tips over hoe u de plant het beste kunt verzorgen? Spreek gerust een van onze medewerkers aan in het tuincentrum. Wij helpen u graag door u te voorzien van extra informatie. Wij zien u graag snel in Tuincentrum Luyckx, tuincentrum in de buurt van Brugge, voor nieuwe hangpotten bij u thuis of op kantoor.

Routebeschrijving