Hortensia kopen in Oudenburg

Een hortensia planten in Oudenburg is hoe dan ook een goed idee. Deze vrolijke en alom geliefde heesters bloeien ieder jaar en zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren. Daarnaast verandert de hortensia, of hydrangea, soms van kleur op basis van de zuurgraad van de aarde waar deze in wordt geplant. Op die manier zijn hortensia stekken net een soort toverballen! Wilt u deze vrolijke vaste bloeiers ook in de tuin? Kom snel langs bij Tuincentrum Luyckx!

Verschillende hortensia soorten Oudenburg

Bij Tuincentrum Luyckx, in de buurt van Oudenburg kunt u een hortensia kopen die wij gekweekt hebben in onze eigen vaste planten kwekerij. Doordat wij de hortensia’s verplanten vanuit de kwekerij naar het tuincentrum kunnen wij u te allen tijde een hortensia van hoge kwaliteit garanderen. Bent u ook op zoek naar een mooie pot waar u de plant in kunt zetten? Bij ons kunt u terecht voor een hortensia in pot. Bekijk ons ruime assortiment hortensia’s, met onder andere:

  • Bolhortensia;
  • Boerenhortensia;
  • Hydrangea Paniculata;
  • Hortensia en pot.

Hortensia kopen in de buurt

Wilt u mooie hortensia’s planten in de tuin in Oudenburg maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Heeft u vragen over onze heesters, zoals wanneer hortensia snoeien? Stel deze vragen dan zeker tijdens uw bezoek aan het tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag door het geven van hortensia advies. Zo kunnen wij u tips geven over hortensia snoeien, de beste hortensia voor bij u in de tuin en nog veel meer! Snoeien van hortensia verschilt per soort en daarom kan het lastig zijn om zelf te beslissen wanneer het hiervoor de beste tijd is. In het tuincentrum geven wij u graag persoonlijk advies over het snoeien van uw heesters en andere planten.

Hortensia's nabij Oudenburg bij Tuincentrum Luyckx

Voor de mooiste hortensia’s van eigen bodem komt u langs bij Tuincentrum Luyckx. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Oudenburg en omstreken. Dankzij onze centrale ligging is het tuincentrum tevens goed aan te rijden vanuit andere delen van Vlaanderen. Dankzij ons grote assortiment kamerplanten en tuinplanten zult u bij Tuincentrum Luyckx zeker vinden wat u zoekt. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor u klaar met tips en advies. Kom langs bij Tuincentrum Luyckx voor een prachtige hortensia in de buurt van Oudenburg!

Bezoek Tuincentrum Luyckx

Plan uw bezoek aan Tuincentrum Luyckx nabij Oudenburg en ontdek onze uitgebreide hortensiacollectie. 

Laat Tuincentrum Luyckx uw partner zijn in het creëren van een betoverende hortensiatuin nabij Oudenburg. Ontdek onze lokale expertise en geniet van de pracht van hortensia's die perfect passen bij uw regio.

Routebeschrijving