Bomen kopen België

Bomen kopen BelgiëTuincentrum Luyckx biedt bomen van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs en is daarom dé plek in België als u beplanting voor uw tuin wilt kopen. Ons assortiment bestaat uit een zeer divers aanbod van bomen voor grote tuinen, maar ook bomen voor de kleinere tuin. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de bolacasia, treurwilgje of krente boompje.

Heesters voor uw tuin

Bomen kopen BelgiëOnder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de forsythia en ribes, heesters die vooral gekocht worden door mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's-winters groen blijven zoals de Laurier, Rhododendron en Buxus. Laat u goed adviseren door één van de meest klantvriendelijke personeel van België, voordat u bomen gaat kopen.

Wij helpen u graag vanuit België!

Heeft u tips nodig? Raadpleeg onze Tuintipspagina voor meer praktische tips over kleinere bomen, voordat u een exemplaar gaat kopen. Voor meer informatie over bomen staan één van de vriendelijkste medewerkers van België voor u klaar.