Geef uw moeder een b(l)oeiend cadeau op 14 mei!

Geef uw moeder een b(l)oeiend cadeau op 14 mei!

Moederdag komt eraan en u zoekt naar een leuk cadeau om uw moeder te verrassen! Bent u op zoek naar iets origineels en kleurrijks? Dan zijn onze magische hanging baskets en fleurige bloemen zeker de moeite waard om te bekijken! Loop gerust binnen in ons tuincentrum in Hoogeveen en bekijk ons bedwelmend en onweerstaanbaar assortiment aan alles wat maar met planten te maken heeft. 

OPENINGSUREN

 

Hanging baskets: de perfecte decoratie voor in de tuin, op balkon of terras!

Als u op zoek bent naar een kleurrijke manier om de tuin, het balkon of terras van uw moeder te laten knallen met kleur, dan zijn onze hanging baskets een geweldige optie. Deze prachtige baskets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen van klassieke ronde baskets tot opvallende hangende kokers. Ze zijn gevuld met een mix van seizoensgebonden bloemen en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke smaak van uw moeder. Bovendien zijn ze niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden en kunnen de hele zomer lang bloeien!

Moederdagcadeau | hanging baskets | tuincentrum Gistel | LuyckxMoederdagcadeau | hanging baskets | tuincentrum Gistel | Luyckx

TIP: Mix and match the baskets op verschillende hoogtes voor een originele en exotische uitstraling. Bent u ook helemaal gek van hanging baskets? Dit is geen wonder  omdat ze zo veelzijdig zijn en u kunt ze op oneindig veel manieren combineren om uw eigen stijl te creëren. Dit maakt hanging baskets het perfecte cadeau voor moederdag! Er is er een voor ieders stijl, dus ook eentje die bij uw moeder in de smaak zal vallen.

Heeft u een stoere moeder? Ga dan voor een metalen hanging basket, houdt ze eerder van een natuurlijke uitstraling dan is er ook mandwerk, en nog veel meer! Kom lekker langs en laat u inspireren. 

Vereeuwig uw moederdag cadeau en geef een vaste tuinplant of kamerplant cadeau

Geef uw moeder in plaats van een bosje bloemen een cadeau waar ze nog jarenlang van kan genieten! Denk maar aan een tuinplant! Zo zal deze moederdag veranderen in een mooie herinnering. Wat dacht u van een klimroos of rozenstruik? Een klassieker met een originele twist! Heeft uw moeder weinig ruimte of helemaal geen tuin? Schenk haar dan een groene kamerplant. Niet alleen zal het haar huis opfleuren, de meeste kamerplanten zuiveren ook nog eens de lucht! Een veelzijdige, mooie en functionele keuze! 

Moederdagcadeau | kamerplanten | tuincentrum Gistel | Luyckx

Bij Luyckx in Gistel hebben we een uitgebreid assortiment aan bloemen en planten, van Mediterraanse Oleander tot trendy Succulenten. Hierdoor is er voor elke moeder wel een passende optie te vinden.

TUINPLANTEN 

KAMERPLANTEN 

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw moeder’s interieur of exterieur met tuin- en woonaccessoires

Naast bloemen en planten zijn er nog veel meer cadeau-ideeën die u kunt overwegen voor Moederdag. Als uw moeder een echte tuinliefhebber is, dan kan u haar blij maken met een mooi tuinaccessoire. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke bloempot, een bijzonder tuinbeeldje of een handige tuinslanghouder. Ook voor de moeders die niet zo'n groene vingers hebben, zijn er genoeg cadeaus te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van woonaccessoires zoals: 

  • Een mooie kaarsenset voor romantische avonden
  • Kunstbloemen; het perfecte geschenk voor moeders met een allergie
  • Gezellige zacht kussens 
  • Erg makkelijk te onderhouden droogbloemen
  • Kapstokken, spiegels, fotolijstjes en nog veel meer

Heeft uw moeder al deze cadeaus al of wil u het veilig spelen? Ga dan voor een cadeaubon! Zo kan ze ons ruime assortiment zelf komen bekijken en heeft ze ook nog eens een leuk uitstapje waar ze naar kan uitkijken. Wij wensen u alvast veel Moederdag plezier!  

KOM LANGS!