Nordmann kerstboom

De klok is nog maar net teruggezet, maar wij zitten al vol in de voorbereidingen voor de kerst. Bij Tuincentrum Luyckx koopt u binnenkort prachtige kerstbomen. Eén van onze favorieten is de Nordmann kerstboom. Deze prachtige groene spar is een geweldig ras voor kerstbomen. Wij laten u zien waarom u een Nordmann spar moet kiezen voor de kerstperiode. Vanaf de maand november staat ons hele tuincentrum in kerstsfeer. U bent van harte welkom in ons tuincentrum. Wij hebben ons tuincentrum zo ingericht dat u veilig en coronaproof bij ons winkelt. 

Voordelen van een Nordmann kerstboom

Kijkt u ook zo uit naar het kopen van een kerstboom? Wij verkopen kerstbomen met en zonder kluit. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten kerstbomen, elk met zijn eigen voordelen. Waarom is de Nordmann spar dan zo populair als kerstboom? Dat vertellen wij u graag. Het ligt aan de combinatie van een aantal factoren wat deze boom zo uitstekend maakt als kerstboom: 

  • De prachtige piramidevorm
  • De zachte, ronde naalden
  • Geen uitvallende naalden
  • De felle, groene kleur
  • De subtiele bomengeur is bestand tegen mensen met een allergie voor kerstbomen.

Kerstboom - Luyckx

Easyfix kerstboomstandaard

Bij Tuincentrum Luyckx verkopen we handige kerstboomstandaards waar u uw kerstboom gemakkelijk in zet. Wij verkopen verschillende kerstboomstandaards, waaronder de Easyfix. Met de Easyfix kerstboomstandaard zet u binnen 5 seconden uw kerstboom op. De Easyfix standaard zorgt ervoor dat uw boom direct kaarsrecht staat. Wij boren bij de aankoop van uw Nordmann kerstboom alvast een gat in de bodem van de stam. Als u thuiskomt, prikt u uw kerstboom zo op de standaard. Geen gedoe met schroeven die u moet aandraaien, met de Easyfix standaard staat uw kerstboom direct op de goede plek, wekenlang. De Easyfix kerstboomstandaard heeft naast de handige pin ook een waterreservoir. Het waterreservoir vult u met 2,5 liter water. Hierdoor blijft uw kerstboom mooi groen en stevig. Zo komt u zeker de feestdagen door!

Hoe houd ik mijn kerstboom mooi?

Wij geven u graag een paar tips voor het mooi houden van uw kerstboom. U moet zich voorstellen: een spar die gewend is aan buitenlucht en koude temperaturen, die ineens wekenlang in verwarmde woonkamers moet overleven, dat is een hele klus. Het is belangrijk dat u voor en tijdens de kerst wat voorzorgmaatregelen neemt, zodat u zo lang mogelijk geniet van uw kerstboom.

  1. Zaag bij thuiskomst ongeveer 3 cm van de onderkant van de stam af, zo neemt de boom beter water op.

  2. Laat uw boom eerst even acclimatiseren in de schuur of onder een afdakje in de tuin. Daarna haalt u de boom naar binnen.

  3. Zorg dat de boom tijdens de kerstperiode altijd een klein laagje water in de standaard heeft staan, zo droogt de boom niet uit.

  4. Plaats uw kerstboom niet te dicht bij een verwarming, de droge lucht van de radiator zorgt voor droge naalden, waardoor de naalden sneller uitvallen.

Koop een Nordmann kerstboom in Gistel

Woont u in de omgeving Oostende? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Luyckx in Gistel. Wij hebben een prachtig assortiment echte kerstbomen, waaronder de beroemde Nordmann kerstboom. Ons kerstbomenaanbod is zeer ruim, wij verkopen kleine bomen van ongeveer 60 cm tot hele grote bomen van boven de 2 meter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u graag de ins-and-outs over de soorten kerstbomen. Bezoek ons tuincentrum in Gistel en haal de kerstsfeer in huis. Tot ziens bij Tuincentrum Luyckx.