Win-actie bij Tuincentrum Luyckx

Doe mee met de leukste win-actie bij Tuincentrum Luyckx! Bij Tuincentrum Luyckx vinden we het belangrijk om onze blijk van waardering aan onze klanten te tonen. Daarom loopt er nu een mooie win-actie bij ons in de kerstshop! Wij geven 3 waardebonnen weg t.w.v. €100,00!!! Wilt u kans maken op deze prijs? Lees dan snel verder wat u moet doen.

Hoe doe ik mee aan de win-actie?

Wilt u meedoen aan de win-actie en kans maken op een waardebon ter waarde van €100,00? Als u nu iets bestelt in de kerstshop of als u al een bestelling heeft gedaan, maakt u kans op deze prijs. Wilt u kans maken op één van de drie waardebonnen t.w.v €100,00? Ga dan snel naar onze kerstshop, noteer uw artikelen en stuur een bestellingsmail naar [email protected]. Hieronder leggen wij de stappen nog een keer simpel voor u uit:

  • Stuur een mail naar [email protected] met de artikelen die u wilt bestellen.

  • Kom deze afhalen aan het tuincentrum.

Wij steken een papier met uw naam in de lotingsbox. Op 13 december trekken wij drie papieren uit de lotingsbox. De drie namen zijn de gelukkige winnaar van een waardebon ter waarde van €100,00 te besteden bij Tuincentrum Luyckx in Gistel. 

Kerst - Tuincentrum LuyckxKerst - Tuincentrum Luyckx

Winnaar win-actie

De winnaars maken wij bekend op zondag 13 december. Iedereen maakt even veel kans om te winnen. Geef snel uw bestelling aan ons door, dan zorgen wij dat uw naam in de lotingsbox terecht komt. Bij Tuincentrum Luyckx bieden wij een prachtig kerstassortiment dat wij graag aan u verkopen. Door de Coronacrisis mag u geen kerstartikelen bij ons in het tuincentrum kopen. Daarom hebben wij dit jaar onze kerstshop geopend. Hier bekijkt u alle kerstartikelen uit ons tuincentrum. Stuur een mail met de artikelnummers en het aantal stuks dat u wilt, dan zetten wij uw bestelling klaar voor ophaling in ons tuincentrum. 

Steun lokale ondernemers

In deze rare tijd vragen wij al onze klanten om lokale ondernemers in de omgeving te steunen. Haal producten direct bij de boer, de slager, de kaasboer, de groenteman, de boer, de kweker en de lokale supermarkt. Zo behouden wij onze lokale winkelomgeving en komen deze lokale ondernemingen de Coronacrisis door. Namens het hele team van Tuincentrum Luyckx bedanken wij u voor uw lokale steun. Heeft u vragen over ons kerstassortiment? Neem dan contact met ons op. Ons tuincentrum is geopend voor kamerplanten, tuinplanten, tuinbenodigdheden en bloemen. Kom langs en haal alles  voor een stralend huis en tuin.