Arrangementen

Op zoek naar kamerplant arrangementen? Dan bent u bij Tuincentrum Luyckx aan het juiste adres. Door de ruime keuze in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof maar ook manden maken wij plantenstukjes voor ieders keus. Kom gezellig  langs om de mooiste planten bij elkaar te zoeken zodat wij een mooi arrangement voor u samenstellen. Bovendien dienen wij u ook graag van advies, want niet elke plant past qua verzorging bij de ander.

Plantarrangement als cadeau

Geeft u een plantarrangement cadeau, dan is het belangrijk om rekening te houden met de ontvanger in kwestie. Heeft de ontvanger groene vingers, of overleeft een cactus het nog niet? Voor iemand die liever geen onderhoud wenst, zijn vetplanten de ideale oplossing. Vetplanten komen voor in veel kleuren en soorten, wij maken geheid een formidabel arrangement voor u. Wat dacht u van een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes? Ideaal als geschenk!

Kamerplant arrangementen - Luyckx

Arrangement samenstellen

Bij Tuincentrum Luyckx maken wij de mooiste plantarrangementen met verschillende soorten kamerplanten. Kies zelf uw gewenste samenstelling of laat onze medewerkers een arrangement voor u samenstellen. Onze plantenstukjes bestaan bijvoorbeeld uit:

Wij maken ook plantenarrangementen in een plantenbak naar keuze. Het voordeel van een plantenbak is dat u elk seizoen weer plantjes verwisselt, waardoor u regelmatig een ander beeld schept. Bent u de kleur roze even zat voor nu? Kies de volgende keer dan eens voor mooie gele bloemen in uw arrangement. Alles is mogelijk bij Tuincentrum Luyckx!

Kamerplant arrangementen - Luyckx

Kies zelf de planten voor uw kamerplant arrangement

Wij helpen u graag bij het kiezen van een plantenarrangement dat geheel bij u past. Vindt u het leuker om zelf een arrangement samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben vele soorten planten voor u in het tuincentrum waaruit u kunt kiezen. Wij geven u graag advies over welke planten wel en niet geschikt zijn om bij elkaar in een arrangement te plaatsen. Sommige planten hebben namelijk meer water nodig dan de ander, het is belangrijk dat u aan beide waterbehoefte voorziet. Bent u benieuwd of uw favoriete planten bij elkaar passen? Bel of mail ons voor advies of kom eens langs in ons tuincentrum in Gistel en bekijk ons complete assortiment

Plantarrangement feestdagen

Bent u op zoek naar een feestelijk plantarrangement voor kerst, Pasen, Halloween of Moederdag of Vaderdag? Ons tuincentrum staat het hele jaar vol met de leukste arrangementen voor elke soort feestdag. Kom langs en bekijk ons ruime assortiment aan feestelijke plantenstukjes. Onze sfeervolle kerstarrangementen zijn onder andere gevuld met Amaryllis, poinsiettias, dennenappels, en kerstballen. In het voorjaar hebben wij vrolijke plantenstukjes met tulpen, paaseieren en narcissen. Met Halloween vindt u griezelige stukken met pompoenen en lampionplant. Kom langs en vier elke soort feestdag met een plantenstuk van Tuincentrum Luyckx.

Kerst plant arrangement - Luyckx

Plantarrangement kopen

Ons ruime assortiment van keramieken, kunststoffen en glazen schalen zijn perfect voor een mooi kamerplantarrangement. Onze potten en rieten manden zijn juist weer erg mooi voor een rustiek plantenstuk. Met onze potten en schalen geeft u uw plantarrangement een mooie basis. Kom langs, kies een schone pot of schaal en stel uw arrangement geheel naar eigen wens samen. Wij raden u aan om langs te komen in ons tuincentrum te Gistel, nabij Brugge en Oostende, zodat wij samen met u een prachtig stuk samenstellen. U bepaalt de grootte, de soorten planten en natuurlijk het budget. Plantarrangementen hoeven helemaal niet duur te zijn. Heeft u een bepaald budget? Wij doen er alles aan om voor u een zo mooi en geschikt mogelijk plantarrangement samen te stellen. Wilt u een plantarrangement cadeau doen? Wij pakken het arrangement mooi en feestelijk voor u in!

Kom langs in ons tuincentrum in Gistel voor het complete assortiment! Wij staan u graag te woord en helpen u verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten