Potgrond

Bij Tuincentrum Luyckx kunt u terecht voor potgrond. Potgrond van verschillende merken én onze eigen huispotgrond. Het is een uitstekende potgrond voor een correcte prijs. Verkrijgbaar in pakken van 40 liter en te gebruiken voor in huis en in de tuin. Met potgrond van Tuincentrum Luyckx legt u een goede en voedzame bodem voor uw planten en bloemen!

Waar potgrond gebruiken?

Met de juiste potgrond bevordert u de gezondheid van uw planten en ook de snelheid waarmee deze groeien. In de juiste grondsoort groeien planten namelijk veel groter en sterker dan in grond waar weinig voedingsstoffen in zit. Indien de meeste voedingsstoffen al uit de grond zijn opgenomen, voedt u uw planten eventueel bij met plantenvoeding. Wij hebben verschillende soorten potgrond beschikbaar in ons tuincentrum. Kom langs voor universele potgrond, mediterrane potgrond, orchideeën potgrond en speciale cactusgrond. Gebruik de juiste potgrond voor:

  • Kamerplanten in pot;
  • Bloemen en planten in bloembakken buiten;
  • Verse kruiden in potten of bakken.

Potgrond kopen in de buurt

Waarom potgrond online bestellen als u deze ook gemakkelijk en snel kunt kopen bij een tuincentrum bij u in de buurt? Als u potgrond koopt bij Tuincentrum Luyckx, neemt u deze direct mee naar huis en kiest u direct leuke planten uit om in de grond te potten. De potgrond die wij bij Tuincentrum Luyckx verkopen is van zeer goede kwaliteit. In ons assortiment vindt u potgrond van uitstekende tuinmerken evenals onze eigen potgrond. Kom langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel, vlakbij Oostende en Brugge. 

Goede potgrond bij Tuincentrum Luyckx

Geef uw planten de kans om uit te groeien tot ze groot en sterk zijn. Net als mensen hebben planten goede voeding nodig om groot en gezond te worden en blijven. De potgrond van Tuincentrum Luyckx zit boordevol goede voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de groei van de plant. Het fijne aan potgrond is dat dit product multi-inzetbaar is, gebruik potgrond in zowel binnenpotten als borders als bloembakken. Heeft u vragen over potgrond of wilt u advies over hoeveel, hoe en wanneer u potgrond gebruikt? Vraag vooral een van onze medewerkers om hulp. We zien u snel bij Tuincentrum Luyckx voor nieuwe, voedzame potgrond!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grondsoorten