Kunstplanten Brugge

Kunstplanten kopen nabij Brugge? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel vindt u diverse soorten kunstplanten en kunstbloemen. Combineer uw kunstplanten met onze leuke woonaccessoires of een paar mooie echte kamerplanten.

Kom kunstplanten kopen bij ons tuincentrum nabij BruggeTuincentrum Luyckx nabij Brugge verkoopt prachtige kunstplanten

In ons tuincentrum in de buurt van Brugge verkopen we diverse soorten kunstplanten en bloemen. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Wij verkopen:

  • Foambloemen
  • Zijdebloemen
  • Kunstplanten

Koop bij ons bijvoorbeeld een zijden orchidee en combineer deze met een prachtige pot van onze afdeling potterie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een mooi arrangement. Het voordeel van kunstplanten is dat ze weinig verzorging nodig hebben. U hoeft ze alleen af en toe af te stoffen.

Mooie kunstplanten voor uw kantoor nabij Brugge

Kantoren zijn populaire plaatsen voor het neerzetten van kunstplanten. Vaak zijn er al vele echte planten vergaan, omdat altijd vergeten wordt om ze water te geven. Planten zijn echter essentieel voor een frisse uitstraling op kantoor. Een leuke sfeer zorgt er voor dat er beter werk wordt geleverd! Bekijk dus snel onze afdeling kunstbloemen en -planten en neem iets leuks mee naar huis.

Breed assortiment kunstplanten en andere woonaccessoires in de buurt van Brugge

Naast kunstbloemen en -planten koopt u bij Tuincentrum Luyckx diverse andere woonaccessoires. Kom bijvoorbeeld heerlijk geurende kaarsen kopen of een paar vrolijke kussentjes. Of creëer een gezellig hoekje in uw huis met een leuke boeddha, fotolijstjes en geurstokjes. Onze woonaccessoires zijn ook heel leuk om cadeau te doen.  

Het voordeel van echte kamerplanten

Kunstplanten zijn vaak goedkoop en gemakkelijk te verzorgen, maar het is heel belangrijk om altijd een paar echte kamerplanten in uw huis of kantoor te hebben staan. Echte planten hebben namelijk een belangrijke luchtzuiverende taak en ze zorgen er ook voor dat de luchtvochtigheid op peil blijft. Bij Tuincentrum Luyckx hebben we een zeer uitgebreide afdeling kamerplanten. U vindt hier groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. We stellen ook speciale plantenarrangementen samen. Op deze manier hoeft u niet zelf na te denken over welke pot of schaal goed bij uw nieuwe kamerplant past.

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over onze kunstbloemen en -planten of over de aankoop en verzorging van onze echte kamerplanten. Kom snel eens langs!