Kerst bij Tuincentrum Luyckx

Kijk u ook zo uit naar het decoreren van uw huis tijdens de feestdagen? Laten we van Kerstmis 2020 een onvergetelijk feestje maken. U weet al jaren dat u bij Tuincentrum Luyckx aan het juiste adres bent voor al uw kerstdecoratie, kerstverlichting en kerstcadeaus. Ons tuincentrum is tijdens de feestdagen omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Onze medewerkers zingen de hele dag vrolijke kerstliederen en u krijgt spontaan een lach op uw gezicht van ons aanbod. Doe inspiratie op voor het versieren van uw huis tijdens de feestdagen. Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van verlichting, decoratie en meer. Kom langs bij Tuincentrum Luyckx en ontdek ons groot gamma aan kerstartikelen.

Inspiratie kerstdecoratie 2020

Bent u op zoek naar de leukste kerstdecoratie voor het versieren van uw huis? Kom dan naar Tuincentrum Luyckx in Gistel. In de weken voor Kerstmis toveren wij ons tuincentrum om naar een prachtig, gezellig en plezant kersttuincentrum. Hier doet u kerstinspiratie op voor de komende feestdagen. Zowel binnen als buiten presenteren wij u prachtige kerstdecoratie. Wat dacht u van:

 • kerstornamenten
 • kerstballen
 • kersttakken
 • kerstboeketten
 • kerststukjes
 • kerstlichtjes

Thema's kerst Tuincentrum Luyckx

Ook dit jaar presenteren wij u een aantal thema’s in onze kersttent. Hier leest u alvast een eerste indruk van onze kerstthema’s dit jaar:

 1. Dieren & Goud: ons eerste thema bestaat uit dierenprints zoals luipaard, tijger en zebra. We combineren deze trend met warme kleuren als goud en koper. Koop bijzondere kerstballen, prachtige pampasgraspluimen, decoratieve kerstbomen en gouden fotolijsten.

 2. Sprookjes & Roze: het volgende thema is erg sprookjesachtig. Hier vindt u alles wat met sprookjes, engelen, prinsessen, uilen, en feeën te maken heeft. De kleuren die u hier vooral terug ziet, zijn lichtroze, zalmroze, oranje en paars. Wij presenteren u allerlei sprookjesfiguren die u in de boom ophangt. Denk hierbij aan prachtige vlinders, rozen, elfjes en koraal.

 3. Winter Wonderland: Dit thema is modern-klassiek. Hier vindt u ijsberen, iglo’s, sneeuwpoppen, zeehondjes, veren en nog veel meer winterse figuren. U ziet hier veel wit gecombineerd met glitters en sneeuw. Nepsneeuw mag natuurlijk niet ontbreken bij deze trend. U koopt bij ons ook een spuitbus met nepsneeuw voor op de kerstboom.

 4. Bos & Blauw: dan hebben wij nog het bosthema, hier vindt u veel kleuren die u terugvindt in het bos. Denk hierbij aan herten, egels en andere natuurdieren. De combinatie tussen de kleuren blauw, groen en oranje maken deze kleuren levendig.

 5. Traditioneel & Rood: het thema dat elk jaar terugkomt: traditioneel met rood en goud. Dit thema vinden wij dit jaar nog mooier dan ooit. We hebben de meest gracieuze decoratie voor u, met fonkelende kerstballen, prachtige Poinsettia’s voor in de kerstboom. Combineer het kerstrood met goud en tover uw woonkamer om tot een luxe kerstwoning. Een traditionele kerststal mag hier natuurlijk niet ontbreken!

 6. Christmas all-over: dan eindigen we met ons pronkstuk: hét thema van dit jaar: kerst. Met klassieke items als notenkrakers, kerstmannen, sneeuwpoppen, rendieren en Londense hondjes. Dit thema heeft het allemaal. Maak prachtige creaties met onze guirlandes en creëer zelf mooie kerststukjes met onze dennenappels, veren en bessen.

Kersttrends 2020 - Tuincentrum Luyckx

Kunstkerstbomen bij Tuincentrum Luyckx

Bezoek onze kunstkerstbomenafdeling in onze kersttent. Hier presenteren wij u zowel kunstkerstbomen die nét echt lijken, als kunstkerstbomen van wit, goud of zilver. Kersttakken met ingebouwde lichtjes, decoratieve kerstbomen met ledlampjes en lichtgevende pakketjes voor onder de boom. Hang verschillende ornamenten in uw kunstkerstboom. Niets is te gek tijdens kerst. Een kunstkerstboom is wellicht een grote uitgave, maar u heeft er jarenlang plezier van. Vraag onze medewerkers om advies. Zij adviseren u graag over de perfecte kerstboom voor bij u thuis! Zoekt u liever een echte kerstboom? Bekijk dan ons nieuwsbericht over de Nordmann kerstboom.

Kerst 2020 Tuincentrum Luyckx

Kom langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel en ontdek onze speciale kersttent. Wij hebben ons beste gedaan om onze kerstafdeling zo ruim mogelijk op te zetten. Hierdoor winkelt u veilig en ongestoord. Onze medewerkers lopen nog altijd rond voor advies en vragen. Namens ons allemaal bij Tuincentrum Luyckx wensen wij u gezellige feestdagen en een gezond 2021!

Tags: