Onkruidbestrijding

Bestrijd ongewenste planten met onkruidbestrijding van Tuincentrum Luyckx. Hoe zorgt u ervoor dat u ongewenste planten verwijdert? In Tuincentrum Luyckx in Gistel, nabij Oostende vindt u een ruime afdeling met bestrijdingsmiddelen tegen plagen in de tuin. Onze producten bestrijden snel en efficiënt onkruid in de tuin. Groeit er ongewenst groen tussen de tegels in de tuin? Is uw border bedekt met onkruid? Of heeft u last van ongewenst groen onder bomen en hagen? Kom langs bij Tuincentrum Luyckx in Gistel voor de beste onkruidbestrijding.

Onkruid bestrijden

Planten die als ongenode gasten in het gazon voorkomen worden onkruid genoemd. Dit terwijl het gewoon inheemse planten zijn. Onkruid komt voor op ongewenste plekken en matcht niet helemaal met de prachtige hortensia's, salvia's en dahlia's in de tuin. Onkruid zorgt voor een verwilderd gezicht en geeft uw tuin een onverzorgd aanzicht. Weg met dat onkruid dus! In de borders schoffelt u het "onkruid" gemakkelijk weg met een schoffel. Helaas is dat in het gazon dat een stuk moeilijker, omdat u niet uw geliefde grasmat wilt beschadigen. Hierom grijpt u vaak terug op bestrijdingsmiddelen. De bestrijdingsmiddelen komen voor in de vorm van korrels of in vloeibare vorm. U brengt de bestrijdingsmiddelen aan op de plek waar onkruid voorkomt. Lees de verpakking voor de precieze instructies.

Onkruid bestrijden - Luyckx

Mos verwijderen

Een ander hardnekkig onkruid is mos. Vaak komt dit in gazons voor die in de schaduw liggen of waar de grond te zuur is. Mos is een groene aanslag die uw gazon een onverzorgd uiterlijk geeft. Verwijder mos op een manier waarmee u zo min mogelijk schade aanbrengt aan het gazon. U vraagt bij ons een grondanalyse aan met daarbij een aangepast bemestingsadvies speciaal op maat voor uw gazon en grond. Heeft u thuis zure grond? Dan wil kalk ook nog weleens helpen tegen het bestrijden van mos. Bij Tuincentrum Luyckx hebben we allerlei producten van topmerk DCM om groene aanslag als mos in uw gazon en op de tuintegels tegen te gaan. DCM

Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag is een ophoping van algen die vaak voorkomen op schaduwrijke plekken in de tuin en op zure plekken in de grond. Heeft u een donker hoekje in de tuin waar mos voortdurend terugkomt? U zorgt er met bestrijdingsmiddelen van DCM voor dat de groene aanslag weggaat. Wilt u van tevoren maatregelen nemen zodat groene aanslag geen kans krijgt? Snoei bomen, planten en hagen zodat de grond meer direct zonlicht opvangt. Zorg ervoor dat de afwatering van regenwater goed doorloopt. Als er plassen met water blijven liggen, is de kans op mos groter. Vraag ons personeel om advies, zij geven u graag inzicht in de manieren om groene aanslag te verwijderen. Bij Tuincentrum Luyckx koopt u biologische- en chemische bestrijdingsmiddelen voor het bestrijden van onkruid en mos. 

Koop onkruidbestrijding Brugge

Houdt uw gazon mooi groen met onkruidbestrijding van DCM. Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel koopt u onkruidbestrijding, chemisch- of biologisch, waarmee u onkruid uit de weg gaat. Heeft u last van groene aanslag of mos op de stoeptegels? Met de producten uit ons tuincentrum gaat u onkruid op een hardnekkige manier aan. Geniet van een prachtige onkruid-loze tuin en ga een prachtige zomer tegemoet. U vindt ons tuincentrum in Gistel, nabij Brugge. Kom langs voor een uitgebreid advies en laat u adviseren op het gebied van onkruidbestrijding. Plan uw route naar ons tuincentrum via de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gewasbescherming