Planten Oostende

Bent u van plan om planten te kopen in de buurt van Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx in Gistel vindt u het ruimste assortiment planten in de omgeving. Wij hebben een zeer uitgebreide afdeling tuinplanten, waar u de mooiste vaste planten koopt, maar ook eenjarige plantjes. Daarnaast verkopen we diverse soorten kamerplanten, zoals prachtige orchideeën. Ook voor potterie en plantenverzorging bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom moet u planten komen kopen in ons plantencentrum nabij Oostende?

Planten kunnen u meer bieden dan u misschien denkt. Ze dragen bij aan de uitstraling van uw De leukste planten koopt u bij Tuincentrum Luyckx nabij Oostendetuin of interieur en dit kan uw stemming positief beïnvloeden. Kamerplanten houden u gezond door de lucht te zuiveren en te voorzien van zuurstof en vocht. Het is dus belangrijk om genoeg planten in uw huis en tuin te hebben staan. Maar waarom moet u uw planten nou kopen bij ons tuincentrum dichtbij Oostende? Bij Tuincentrum Luyckx:

  • Kweken we een deel van de planten zelf, zoals bijvoorbeeld onze rozen
  • Houden we de prijzen laag
  • Werken we met passie, want ons tuincentrum is al vier generaties lang in de familie
  • Houden we in het voorjaar elke week een koopzondag; van maart t/m juni kunt u bij ons tuincentrum nabij Oostende zes dagen per week planten kopen

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het uitkiezen van tuin- of kamerplanten. Bekijk ook eens onze allerhande tuintips.

Het breedste assortiment planten voor in de tuin in de buurt van Oostende

In ons tuincentrum in Bijzondere planten bij ons tuincentrum nabij OostendeOostende hebben we een zeer uitgebreide afdeling tuinplanten. Hier vindt u niet alleen tuinplanten, maar ook bloembollen en zaden. Het zaaien van planten is een leuke bezigheid en het geeft veel voldoening als er door uw goede verzorging prachtige planten uit de zaden en bollen groeien. Het voorjaar is dé tijd van het jaar om de tuin in te gaan en lekker te zaaien. Bij Tuincentrum Luyckx verkopen we ook diverse soorten bomen, heesters en coniferen. Bomen kunnen heel wat betekenen voor uw tuin. Ze zorgen namelijk voor hoogteverschil en schaduw. Een heester kan een mooi kleurrijk middelpunt van uw tuin zijn en een conifeer brengt juist wat groen in uw tuin. Kom een aantal vaste planten kopen en geniet elk jaar opnieuw of verlaat ons tuincentrum met een lading perkplantjes die uw tuin tijdelijk opvrolijken.

Kom kamerplanten kopen bij Tuincentrum Luyckx

Naast tuinplanten koopt u bij ons tuincentrum in de buurt van Oostende ook prachtige kamerplanten. Maak de juiste combinatie groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten voor een mooi evenwicht. Heeft u niet veel tijd om uw planten te verzorgen? Ga dan voor een leuke cactus of vetplant of bekijk ons assortiment kunstplanten.