Tuinplanten Brugge

Tuinplanten kopen in de buurt van Brugge? Kom eens langs bij Tuincentrum Luyckx. Wij bieden u een breed assortiment tuinplanten, waarvan wij een deel zelf kweken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige zelfgekweekte rozen. Tuincentrum Luyckx is al vier generaties in de familie en onze medewerkers werken dus met veel passie. Stel hen gerust al uw vragen.

Kom planten voor in de tuin kopen in ons tuincentrum nabij Brugge

In Tuincentrum Luyckx nabij Brugge vindt u diverse tuinplanten. De juiste combinatie tuinplanten is belangrijk voor de uitstraling van uw tuin. Tuinplanten kopen doet u bij Luyckx nabij Brugge!Wilt u bijvoorbeeld dat uw tuin overwegend groen is of gaat u liever voor een kleurrijke tuin? De belangrijkste keuze die u zult moeten maken is wat voor vaste planten u neer gaat zetten. Vaste planten komen namelijk elk jaar terug. Laat u goed informeren over vaste planten door onze deskundige medewerkers en ga naar huis met een prachtige hortensia, varen, klimroos of één van onze vele andere planten. Naast vaste planten vindt u bij ons:

Misschien denkt u er niet meteen aan om een boom, heester of conifeer in uw tuin te planten, maar dit kan juist heel goed uitpakken. Bomen zorgen voor hoogteverschil in de tuin, waardoor uw tuin er minder saai uitziet. Daarnaast creëert een boom schaduwplekken. Meer groen in uw tuin? Een conifeer is hier een goede oplossing voor. Als u juist meer kleur in uw tuin wilt, ga dan voor een heester.

Alles voor de verzorging van uw tuinplanten bij Luyckx in de buurt van Brugge

Het goed verzorgen van uw planten is vaak een hele klus. Wij maken dit graag een stukje makkelijker voor u. Daarom koopt u bij ons bijvoorbeeld allerlei Het breedste assortiment tuinplanten in de omgeving van Bruggebiologische bestrijdingsmiddelen die er voor zorgen dat uw planten niet worden aangetast door ongedierte. Jaag honden, katten, mollen, mieren, insecten en slakken uw tuin uit! Een tweede bedreiging voor uw planten is onkruid. Deze venijnige plantjes stelen namelijk de groeiruimte en het voedsel van uw prachtige tuinplanten. Zorg er met ons assortiment onkruidbestrijding voor dat onkruid geen kans krijgt! Daarnaast verkopen wij diverse grond- en meststoffen, zodat uw tuinplanten beter gaan groeien. Bekijk ook eens onze allerhande tuintips voor meer informatie over de verzorging van uw tuinplanten.

Ook prachtige potterie koopt u bij ons

U hoeft natuurlijk niet elke tuinplant direct in de grond van uw tuin te zetten. Het is namelijk ook heel leuk om een paar mooie potten neer te zetten met daarin kleurrijke planten. Bij ons tuincentrum in de omgeving van Brugge hebben wij naast tuinplanten dan ook een uitgebreide afdeling potterie. Kijk hier eens rond en vergelijk onze verschillende potten.