Tuincenter

Bent u op zoek naar een tuincenter in de buurt van Brugge? Dan bent u bij Tuincentrum Luyckx in Gistel aan het juiste adres! Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken en biedt u gegarandeerd een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren, kamerplanten en moestuinieren! Wij helpen u graag aan de juiste planten, cadeaus, accessoires en verzorging voor uw tuin, om uw leefomgeving een stukje groener te maken.

Bezoek ons tuincentrum nabij Oostende

Woont u in de omgeving van Oostende? Dan is ons tuincentrum gemakkelijk te bereiken en staan wij voor u klaar met een kwalitatief assortiment en vakkundige adviezen. Ons plantencentrum in Oostende voorziet u van een ruim en divers assortiment op het gebied van zowel tuin- als kamerplanten. Ook als u een moestuin wilt beginnen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Het tuincenter voor al uw tuinbenodigdheden

Ons tuincenter nabij Brugge biedt niet alleen planten aan, maar ook de bijbehorende benodigdheden voor de verzorging, zodat u optimaal geniet van uw planten. Wellicht heeft u de interesse om zelf uw eigen tuinplanten te planten, ook dan bent u in ons tuincenter aan het juiste adres. Wij bieden onder andere aan:

Een deel van ons assortiment aan tuinplanten komt uit onze eigen plantenkwekerij. Hierdoor kunnen wij deze aanbieden tegen scherpe prijzen én zelf de kwaliteit waarborgen die wij belangrijk vinden.

Tuincenter Luyckx in Gistel voor cadeaus, sfeer en meer

Ons tuincentrum in Gistel is niet alleen hét tuincentrum voor tuinplanten uit eigen kwekerij, maar ook de ideale locatie als u op zoek bent naar sfeer en cadeau artikelen. Zo hebben wij een assortiment aan interieurartikelen waarmee u uw huis een extra sfeervolle toevoeging geeft. De kaarsen, kussens, kunstbloemen, en woonaccessoires zijn tevens zeer geschikt om cadeau te geven! Een kamerplant blijft natuurlijk ook altijd uitstekend geschikt als cadeau en als sfeermaker in huis. Wij hebben diverse kamerplanten, zowel groen als bloeiend en in verschillende maten.

(moes-)tuin advies en planten inspiratie bij tuincenter Luyckx

Heeft u een moestuin of wilt u graag een eigen moestuin aanleggen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons tuincenter vindt u alle benodigdheden hiervoor, zoals zaden, moestuinbakken en gereedschappen. Voor specifieke adviezen en vragen helpen wij u uiteraard graag verder. Zo zijn er verschillende technieken en gereedschappen die voor verschillende tuinen geschikt kunnen zijn, afhankelijk van uw wensen en de intensiteit van het onderhoud. Voordat u het weet geniet u van groenten, fruit en kruiden uit uw eigen tuin en de ontspannende bezigheid van uw eigen moestuin onderhouden.

Tot ziens in ons tuincenter!

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum, gevestigd in Gistel. Hier vertellen wij u graag meer over ons assortiment en kunnen wij u voorzien van adviezen en meer informatie waar nodig. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en zijn enkel op donderdag gesloten. Graag tot ziens in Gistel, bij tuincenter Luyckx!

Tuincenter Luyckx te Brugge